Aanbieding!

Inspiratiedag 28 maart

139,90 118,90

Inspiratiedag, een dag vol groeikansen! 

Wanneer? Zaterdag 28 maart vanaf 9u00 tot 17u00
Waar? STAM (Godshuizenlaan 2, 9000 Gent)

Uitverkocht

Categorie:

Beschrijving

Ben jij als ondernemer soms je focus kwijt? Of ben jij een (bijna)-starter? Wil je graag groeien, zowel op persoonlijk als ondernemend vlak? Ben je op zoek naar inspiratie en wil stevig in je schoenen staan met concrete doelen?
Kom dan 28 maart naar de List Your Stories Inspiratiedag, waar je zowel voor jezelf als voor je onderneming heel wat groeikansen zal krijgen.
Wanneer? 28 maart 2020 vanaf 9u00 tot 17u00 Waar? STAM (Godshuizenlaan 2, 9000 Gent)

Waarom het STAM?

We kozen het STAM in Gent als inspirerende locatie voor deze groeidag. Met de vele prachtige ruimtes en de geweldige buitenruimtes voel je dadelijk de inspiratie opborrelen. Tussen de workshops door word je culinair verwend met gebak en een overheerlijke lunch. Als het weer het toelaat, installeren we ons in de mooie tuin van het STAM.

Wat mag je precies verwachten?

De inspiratiedag wordt een dag vol mogelijkheden en groeikansen. Wij zijn nog volop bezig met het samenstellen van het definitieve programma maar dit kunnen we alvast prijsgeven:

  • Positief focussen op jouw business.
  • Concreet formuleren van je doelen en de weg er naartoe bepalen.
  • Timemanagement: hoe vul jij jouw (schaarse) tijd zo efficiënt mogelijk in?
  • Hoe kan social media jouw bedrijf online zichtbaar maken?
  • Workshop productfotografie en zelfportret

Kortom, het wordt een dag met een mooie wisselwerking tussen boeiende lezingen en actieve sessies zodat je met concrete handvaten naar huis gaat. Snel meer details!
Wil je er graag bij zijn op 28 maart? Bestel dan nu al je ticket en geniet van de tucan-korting! Nu aan €118,90 i.p.v. €139,90.inspiratiedag voor ondernemers list your stories** Plaatsen beperkt! ** Aangekochte tickets kunnen niet omgeruild worden.